10 TING JEG SYNES ER KIKSEDE

CHLEOPATRA

Jeg har testet lidt produkter fra Chleopatra. De har et stort udvalg af olier, ler og scrubs. Jeg har i denne omgang prøvet en lækker bodyscrub, ler og en granatæble olie.

Jeg er stor fan af bodyscrub og denne med tang, cypres og citron er bestemt ingen undtagelse. Den dufter dejlig frisk og syrlig og er nem at “scrubbe” kroppen med. Huden efterlades SÅ blød. I kan finde den HER.

Leret er fransk grøn ler, som kan bruges til at lave ler masker med. Man tilsætter bare lidt vand og påfører på huden – det er super let. Jeg lader masken sidde på indtil en tørre og skyller den så af. Det har en opstrammende effekt og efterladen huden blød. Leret kan købes HER!

Granatæbleolien er en økologisk, koldpresset vegetabilsk olie. Olien giver kraftfulde antioxidante fordele for mange hudsygdomme, og udfordrer meget nænsomt frie radikaler, der skader og ælder huden. En glimrende allieret at have iblandt dine kosmetiske kreationer eller som et unikt produkt til at hjælpe med at nære og udvikle en sund regenerering af dine hudceller. Olien kan købes HER!

(Produkterne er modtaget som gave).

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG SYNES ER KIKSEDE