5 ÅRS KÆRLIGHED

STATUS PÅ EN SUNDERE MIG

dsc_0111

Jeg tænkte jeg lige ville lave en lille update på mit “sundhedsforløb”. Jeg besluttede jo i august, at der skulle ske noget med kroppen og det må man sige at der er! Jeg prøvede lige at sætte to billeder op ved siden af hinanden – et fra august og et her fra december, der kan man virkelig se forskellen.

I kan (gen)læse mit indlæg omkring det hele HER! Jeg har tabt mig ret meget (i cm i hvert fald) – jeg vejer mig stadig ikke, så ved ikke hvor mange kg. der er smidt. Jeg spiser stadig sundt (måske ikke så meget i weekenderne ;–)) og jeg træner 3-4 gange i ugen. Derudover går jeg stadig lange raske ture, så ofte vejret tillader det. Jeg er også blevet ret vild med at løbe aftenture, når der er mørkt og koldt – det er som om min kondition er bedre, på det tidspunkt, om det er indbildning, aner jeg ikke :–D. Det bliver til ca. 2-3 løbeture om ugen (alt efter vejret). Jeg har en lille december challenge igang for mig selv – jeg skal gå/løbe 200 km i december. Jeg er nu oppe på 133,96 km.

Et lille overblik over de tabte centimeter.

– Taljen: -9,5 cm
– Maven: -11,5 cm
– Numsen: -3 cm
– Lårene: -8 cm
– Overarmene: -5 cm

Alt i alt: -37 cm mindre mig ;–) Jeg er stolt og glad!

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ÅRS KÆRLIGHED