OUTFIT #166

OPSKRIFT: ÆGGEMUFFINS + EBAY TIP #24

Jeg fik disse muffinforme hjem for ret lang tid siden efterhånden, så nu tænkte jeg, at det var på tide at give tippet videre til jer. Derudover har jeg også en lille opskrift til jer – nemlig æggemuffins. Disse forme er super gode til netop dette, da den våde masse ikke ødelægger formene, som den gør hvis de laves i papirforme. Formene koster omkring 19 kroner for 12 styk og kan købes HER.

Nu til opskriften – jeg plejer at lave dem lidt på slum, så jeg har forsøgt, at notere ned hvor meget jeg har brugt af hver ting.

Du skal bruge (der bliver til 12 æggemuffins): 

– 7 økologiske æg
– 2 tomater
– En stor håndfuld rucola salat
– Et rødløg
– 4 spsk. sesamfrø
– 2,5 spsk. hytteost
– Salt og peber efter behov

Slå æggene ud i en skål og pisk dem godt sammen. Hak tomater, rucola og løg og bland det i, sammen med sesamfrø, hytteost og salt og peber. Hældes derefter i formene og bages i oven på 200 grader i ca. 15-18 minutter.

Du kan selvfølgelig bare komme det fyld i, som du godt kan lide – men jeg lover dig, at med min opskrift, så bliver de altså hammer gode! ;–)

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #166