10 GUILTY PLEASURES

JULESTEMNING

Så blev det endelig den 1. december og nu er det fuldt ud lovligt at jule og høre julemusik, uden at få onde øjne af sin kæreste ;–) Her får I lige et par billeder af julen hjemme hos B og jeg. Vi har ikke så meget julepynt – det er en blanding af nyt, gammelt og hjemmelavet. Alt er ikke ligefremt pænt, men jeg synes det er hyggeligt med det julepynt man lavede som barn!
Vi har også en masse adventspakker til at ligge i en stol og pynte indtil de må åbnes. Jeg er så heldig at jeg både får fra min mor og mine svigerforældre i år. Jeg har også købt adventsgaver til min mor og så har B og jeg sammen, købt adventsgaver til hans mor og papfar. Det er så hyggeligt med gaver – både at få, men også at give til dem man holder af. Får I adventsgaver? Husk forresten også at I kan deltage i min 1. adventskonkurrence lige HER!

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 GUILTY PLEASURES