50 MM 1.8F

NOGET OM SUNDHED

dsc_0001

Jeg stoppede med at ryge for ca. 1,5 år siden og har derefter taget på. Hvor meget ved jeg faktisk ikke, jeg vejer mig nemlig aldrig. Jeg bliver deprimeret af vægten og bruger derfor målebånd i stedet for. I sommers havde jeg slet ikke lyst til at vise mig frem i bikini, når den stod på strandture osv. Jeg skulle helst ligge et sted uden alt for mange mennesker. Jeg går heller aldrig i svømmehallen – fordi jeg ikke er tilfreds med den måde min krop ser ud. I sommerferien fik jeg slet ikke trænet og spiste virkelig lige hvad der passede mig, så besluttede at ligge livstilen om efter sommerferien.

Jeg har siden august undgået ris, kartofler og pasta i hverdagene + formindsker indtaget af gluten og jeg spiser ikke slik og andre usunde ting i hverdagene, men i weekenden spiser jeg det jeg har lyst til – der skal også være plads til snolder og sovs ;–) Af motion, så powerwalker jeg cirka 3-4 gange i ugen (ture på mellem 5-10 km hver gang), løber 1-2 gange om ugen og styrketræner 3 gange om ugen. Derudover cykler jeg ned til toget, fremfor at tage bussen, tager den rigtige trappe i stedet for rulletrappen og den slags småting.

Disse ændringer har båret frugt og jeg har siden den 10. august tabt mig 26,5 cm i alt. Jeg måler mig hver mandag (talje, mave, lår og overarm). Jeg vejer mig som sagt aldrig, da målebåndet er en bedre løsning for mig. Jeg begynder at se muskler komme frem og noget af mit tøj er begyndt at blive for stort. Jeg er rent faktisk gået en hel størrelse ned i jeans. SKØNT!

Jeg bliver mere og mere tilfreds med min krop og er måske snart klar til en tur i svømmehallen ;–) Hvordan har I det med “sundhed”?

30 kommentarer

 • Personlige indlæg er mit speciale at læse, og det her indlæg var sejt skrevet. Hvor er det sejt at du har tabt så maaaange cm forskelle steder! Jeg vejer mig altid i fitness centeret og det er aldrig spor godt, for jeg bliver altid deprimeret hvis jeg har taget på, eller det ikke er gået den rigtige vej, som jeg gerne vil have det skal gøre. Jeg spiser dog massere paste, ris og kartofler?! Men stine? Hviæke ting kan man skifte kartofler, ris og pasta ud med? :). Flere af sådan nogen indlæg søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak søde 🙂 Ja, også derfor vægten er min fjende. Måske du skal have fat i et målebånd i stedet for?

   Jamen fx når vi laver kødsovs herhjemme, så spiser Birk pasta til og jeg spiser revet gulerødder i stedet for pasta, det er faktisk utrolig lækkert! Og så spiser jeg bønner i ovnen, gulerødder i ovnen, salat, sellerimos og den slags i stedet for ris, pasta og kartofler 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved bare ikke hvordan man måler sig med sådan et, er simpelthen sådan en kegle! Det må jeg til at prøve det med revne gulerødder og noget mere salt, i hvert fald for at blive sundere <3

   God aften søde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hæhæ, du måler bare rundt om maven, taljen, armen osv? 🙂

   Tak og i lige måde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sej at have tabt så mange cm. Jeg vejer mig heller aldrig, kan ikke rigtig forholde mig til tallene, og måler mig heller ikke. Jeg tænker over, hvad jeg spiser og spiser ikke ris/pasta da min mave ikke kan tåle det, men når der er nybagte boller, kommer der altid et godt lag smør på. Man skal huske at leve livet :-). Og synes du gør det på den helt rigtige måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt indlæg smukke.
  Det er nemlig rigtigt at det ikke er vægten det handler om – men det man ser i spejlet samt den følelse man har i sin krop.

  Jeg går selv rigtig meget op i sundhed og fik også et flip ligesom dig, der smed jeg næsten 12 kilo på tre mdr, så der skete virkelig noget.

  Idag holder jeg det ved lige, spiser sundt 80% af tiden, men ligesom dig skal der plads til det usunde, mit er dog ikke forbeholdt til weekenderne, da jeg synes det hurtigt tager overhånd hvis man æder løs i weekenden.
  Derudover træner jeg 5-7 gange i ugen, mest for at tone kroppen og øge muskelmassen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare sej, søde!
  Det er nemlig ligegyldigt med det tal på vægten, jeg synes bare man skal være glad for det man ser i spejlet, og er man det ikke, ja så skal man nok gøre noget <3

  http://camillajulie.looklab.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Flot og ærligt indlæg Stine – Og sejt gået 🙂
  Jeg har det meget ligesom dig mht. vægten. Jeg havde en periode var jeg vejede mig flere gange om ugen, men i løbet af foråret blev jeg simpelthen træt af at lægge så meget betydning i et tal, så jeg begyndte i stedet at se mig i spejlet! Da jeg samtidig trænede flere gange om ugen og fedt blev til muskler gav det også et meget bedre billede af udviklingen end vægten ville have gjort. Jeg er siden blevet gravid (og var virkelig på den, da jeg skulle oplyse min før-graviditets-vægt hos lægen) og holder selvsagt en del mere øje med vægten nu – Men jeg håber, at jeg kan komme tilbage til vanen med blot at kigge i spejlet og ikke på vægten, når jeg har født 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak skal du have Ida! 🙂

   Ja vægten er bare ikke god – et spejlbillede siger meget mere.

   Stort tillykke med graviditeten <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt gået – og super godt indlæg Stine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så sej! Du er en fornøjelse at følge – og du STRÅLER!
  Man er hvad man putter i munden, og det ses! GODT GÅET!

  Kram
  /L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det godt gået 🙂 Det lyder som om at du har et rigtigt fornuftigt forhold til sundhed. Det er dejligt at læse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare sej! Jeg vejer mig heller aldrig, men når jeg gør plejer jeg at sige hvad jeg vejer inden, og jeg har normalt ret indenfor 1 kg. Det er fint nok for mig, jeg går mere efter om mit tøj strammer eller jeg bare syntes min mave deller for meget.
  Da vi var i Florida i sommer, ville jeg vildt gerne have haft en ny badedragt, for jeg syntes ikke min krop var værd at vise frem. Det skal så siges at jeg følte mig som en lille tynd-bleg-fis fra Norden, for de andre var kæmpe….
  Det fik mig til at tænke lidt, jeg er nok min egen fjende i det her, min mand kan godt lide mig, og så kan de andre vel bare ryge og rejse eller luk øjnene! 😉
  Hvis du har brug for tips og tricks mht glutenfri kost, så spørger du bare ik 🙂
  Rigtig god dag.
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak søde 🙂

   Jeg tror du har helt ret – jeg er også min egen værste fjende. B synes min krop er perfekt (det siger han da, om han så lyver aner jeg ikke ;-))

   Tak – det skal jeg nok!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sej søde!!! Sådan ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er du bare god. Det er virkelig godt gået! 😀
  Jeg vil også gerne tabe mig, da jeg heller ikke er tilfreds. Men jeg har virkelig svært ved at lade være med at spise usundt i hverdagene, men det går heldigvis bedre nu end det har gjort tidligere. Så det er da et lille skridt i den rigtige retning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det FLOT! Sådan, kanon godt gået <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt lide, at du måler dig i stedet for at veje dig. Kilo behøver absolut ikke sige noget. Der er forskel på folk – nogle har mere muskelmasse, andre har store knogler.
  I øvrigt er det virkelig godt klaret! Keep up the good work! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes det er en fornuftig måde, at måle sig i stedet for at veje sig.
  Keep going on !! Sejt gået 🙂
  Blue Ducklings xx
  http://www.blueducklings.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 MM 1.8F