DIY // HALLOWEEN BORDKORT

DIY // HALLOWEEN LYS

Jeg har lavet endnu en DIY til min Halloween fødselsdag. I kan se første Halloween DIY lige HER! Her har jeg lavet nogle “blodige” lys. Det var super nemt. Jeg dryppede bare rød stearin på de hvide lys. (HUSK at bruge stearin der er rød hele vejen igennem, og ikke kun udenpå). Hvad synes I om lysene? Jeg har flere Halloween DIY’s til jer senere!

I må have en skøn weekend – skal I lave noget spændende? Idag får B og jeg besøg af hans nevø, som skal overnatte til i morgen. Så den står på hjemmelavet pizza, snolder og playstation = ren hygge. Jeg har også en skype date i aften,  med min veninde der studerer i Island. Bliver rart at få catchet lidt op igen! I morgen skal drengene i svømmehallen – jeg overvejer stadig om jeg skal tage med eller blive hjemme, har det ikke vildt godt med at vise mig i badetøj foran mange mennesker og fællesbad bliver bare aldrig mig! Søndag står på træning, bagning og afslapning!

 

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY // HALLOWEEN BORDKORT