I PRAKTIK HOS TEXTILGRAFIK

OUTFIT #158

Jakke H&M // Tørklæde Eget design // Kjole Designers Remix // Støvler B&Co // Ringe Ebay // Halskæder Ebay, eget design og gave fra B

Sådan så jeg ud igår, hvor dagen stod på praktik fra 09.00-15.00. Da jeg fik fri gik jeg en tur i botanisk have sammen med en sød pige fra min klasse og hun fik lov til at skyde nogle outfit billeder af mig ;–) Om aftenen tog vi på Rodizio og spiste sammen med en pige fra vores klasse. Det var super hyggeligt og maden + vinen var så lækker.

Idag startede jeg dagen ud med en løbetur + træning og senere tog B og jeg til Aarhus, for at besøge hans kusine, som har fået den sødeste lille pige og hende skulle vi lige hilse på! Bagefter tog vi hjem til B’s farmor og fik kaffe. En rigtig god dag, som nu bliver afsluttet med bland selv snolder på sofaen!

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I PRAKTIK HOS TEXTILGRAFIK