NOGET OM AT HAVE FÅ VENNER

TING DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG #25

25

Hold da op, det er vidst omkring et halvt års tid siden, jeg sidst lavede et random facts indlæg, er løbet tør for facts, så denne gang har jeg spurgt min kæreste, Birk, om han ville skrive 10 random facts om mig! E N J O Y  ;–) (I kan læse alle mine tidligere indlæg med random facts lige HER!)

1. Stine hader hvis jeg smasker og siger det så til mig, på en smilende, bestemt og sød facon. Men man kan nu godt se, at hun mener det alvorligt.

2. Stine kan ikke klare, at ting på flader ligger ud over kanten. Når hun opdager det, vrisser hun, hvorefter hun hurtigt fjerner emnet ind på fladen. (Jeg skubber det så for sjovt, ud til kanten igen).

3. Stine kan ikke have, at jeg har en lillebitte hudorm. Hvis hun opdager en, bliver hele min næse klemt til ukendelighed.

4. Stine elsker alle dyr og vil nærmest have en af hver art (undtagen edderkopper, kryb og slanger). Jeg har prøvet at forklare hende, at det bare ikke går på 2. sal i en 2 værelses lejlighed.

5. Stine synes altid, at det mad jeg laver mangler salt, men bestemt ikke chili og hvidløg.

6. Stine plukker mine øjenbryn, når hun mener, at der er ved at være tegn på mono (synes nu ikke selv det er så slemt).

7. Stine gør for det meste rent en af dagene i weekenden. Her har hun ikke noget imod, at jeg ikke er hjemme og spørger næsten opfordrende til om jeg ikke skal noget (det gør mig nu heller ikke noget).

8. Stine kan til tider godt undvære at høre på mit guitar spil.

9. Stine eeeeelsker ost og makrel i tomat (dog hver for sig). Jeg tager ingen del i denne fetish, da jeg ikke kan fordrage noget af det.

10. Stine savner sin hund Ludwig, som bor hos hendes mor og papfar, rigtig meget. Når savnet bliver for stort, trøster jeg hende med at hun jo har mig. Så bliver hun glad igen…… not!

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET OM AT HAVE FÅ VENNER