OUTFIT #146

OPSKRIFT / MORS BROCCOLI SALAT

Min mors broccolisalat er den bedste – hun koger eller damper nemlig ikke broccolien, som rigtig mange andre gør, når de skal lave denne salat. Der findes ikke noget værre (hvis du spørger mig) end kogte broccoli. Jeg forstår ikke, hvorfor man vil have bløde grønsager der smager af prut, når rå broccoli er SÅ lækkert – super god smag og masser af bid i.

Nå, men jeg ville lige dele opskriften her med jer, den er nemlig såååå lækker! Jeg putter dog ikke rosiner i, ligesom min mor gør, da jeg ikke kan fordrage rosiner “rosiner er en tragisk historie om vindruer der kunne være blevet til vin” ;–) Opskriften her er til ca. 4 personer.

Du skal bruge:
– 2 broccoli
– 250 gram solsikke kerner
– 3 halvstore rødløg
– En halv bøtte mirakelwhip
– 2 pakker bacon i tern

Fremgangsmåde:
Steg bacon ternene sprøde på en pande, imens du skyller broccoliene og skærer dem i små buske. Bagefter hakkes rødløg i fine tern. Bland broccoli buske, rødløg, solsikkekerner og afkølede bacontern sammen i en skål og vend til sidst det hele med mirakelwhip. Jeg bruger ca. en halv bøtte, det er lige tilpas. Kan ikke lide det hvis der er for meget “snask”, men man kan selvfølgelig selv, regulere hvor meget man putter i. Bon appetit.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #146