OPSKRIFT / PASTASALAT

OUTFIT #143

Top Asos // Shorts Asos // Sandaler Vagabond // Ringe ZÖL og Ebay

Åh ja, den opmærksomme læser, vil vide at det ikke er outfit billeder fra idag, for det her sommervejr er jo til at blive deprimeret over, øv hvor er det træls, for at sige det på godt jysk!! Billederne er fra uge 29, hvor jeg var i sommerhus ved Skagen sammen med B – den uge var fuld af solskin, og det var så rart!

Idag har jeg været oppe og spise frokost hos min moster og hendes kæreste, sammen med min mor – det var rigtig hyggeligt. Bagefter kørte vi en tur hjem til min onkel og fætter – også hyggeligt. Ellers har dagen stået på lidt genbrugskiggeri, desværre uden at finde noget genbrugsguld. Hvad har I lavet idag?

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT / PASTASALAT