OPSKRIFT / PASTASALAT

FRAKLIP #5

Det bliver ikke altid helt heldigt, når der tages outfit billeder. Se bare disse uheldige billeder. I kan se flere fraklip HER!

Dagen idag har jeg brugt sammen med min søde mor og B. Vi har været på Moesgaard museum og brugte mange timer på at se alle de spændende ting (der er ligenu en spændende udstilling om Kinas terrakottahær – anbefalelsesværdigt). Efter det tog vi ind til byen og fik mega lækker frokost på café smagløs (tjek eventuelt min Instagram @stineebbesendahl) og sluttede af med en tur i Bazar Vest hvor vi købte kirsebær og en vandmelon på 8,4 kilo ;–) Nu skal vi vidst ud og bade lidt med Ludwig og ellers bare slappe af!

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT / PASTASALAT