SOMMERFORNEMMELSER

OUTFIT #136

Top DIY // Shorts H&M // BH Femilet // Sko Ebay // Halskæder Ebay // Ringe Ebay, byMARIKA & ZÖL

Outfit fra sidste uge hvor vejret var død lækkert! Billederne er taget hjemme i mine forældres smukke have og Ludwig har lige sneget sig lidt med på sidste billede :–P Toppen er faktisk en af B’s papfars aflagte t-shirts, som jeg har lavet lidt om på. Vi fik en masse tøj af ham for et stykke tid siden, som B og jeg kunne sorterer i. Han fandt lidt han kunne bruge og jeg fandt lidt, som jeg tænkte, at jeg kunne lave om, så det passede til mig.

Jeg har klippet ærmerne af t-shirten og jeg har syet den ind i siderne – resultatet blev denne sommertop. Hvad synes I?

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERFORNEMMELSER