NEW IN // H&M STØVLER

DESIGN BY ME // BOMBER JAKKE

Her er resultatet af hvad jeg har brugt hele sidste uge på – en bomber jakke. Vi fik til opgave at designe, konstruere og sy en form for overtøj. Jeg har valgt at sy en bomberjakke med foer, kinakrave, rib kanter i ærmer og bunden af jakken og lynlås. Det har været en kæmpe udfordring at skulle sy foer og lynlås, men jeg er rigtig tilfreds med resultatet. Yderstoffet er polyester og mit foer er acetat, ribkanterne og kraven er i jersey.

I dag skulle vi fremlægge vores resultater for resten og klassen og inden var mig og min veninde lige ude og tage lidt billeder af vores jakker. Hvad synes I om min jakke?

34 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // H&M STØVLER