OUTFIT #96

DESIGN BY ME // BØRNESTRIK

Jeg fik vidst aldrig vist jer billeder fra mit Paul Smith projekt på TEKO, så dem får I nu! Det var et projekt hvor vi havde blandet strik og beklædning og vores inspirations kilde skulle være Paul Smith. Jeg tog udgangspunkt i hans klassiske snit på sweatre og de farver han bruger til børnetøj. Efter en masse strikke prøver kom jeg frem til dette mønster som der er på for- og bagstykke. Jeg har selv strikket stoffet på en håndstrik maskine (1 meter med mønsterstrik og 1 meter helfarvet til ærmer).

Derefter konstruerede jeg et mønster i str. 4 år med et sweatshirt look, så altså lidt stor i det. Og til sidst skulle stoffet klippes ud i dele og så syes sammen på maskine. Jeg har overlocket alle dele sammen. Det er min niece der har stået model i den (hun er 3 år, så den er lidt for stor til hende), men hun får den i fødselsdagsgave. Hun var rigtig god til at stå model og er sikker på hun nok skal blive en god blogger når hun bliver ældre, hun er i hvert fald ret god til det der med outfit billeder haha. :–)

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #96