OUTFIT #82

TING DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG #17

17

1. Jeg bliver irriteret når folk poster billeder i mega dårlig kvalitet på instagram, så lad da vær!

2. Jeg synes det er så voldsomt grimt (og lidt sjovt) når piger tegner deres øjenbryn op i unaturlige former, don’t do that.

3. Jeg er monster sulten når jeg vågner om morgenen, engang spiste jeg aldrig morgenmad.

4. Jeg er gået på shoppestop indtil den 1. oktober. Min konto græder, så må hellere muntre den lidt op igen.

5. Jeg stoppede med at farve hår i december 2013, da jeg gider ikke bruge penge på at farve det mørkt igen, fordi farven alligevel ikke gider blive i mit hår mere end et par måneder, øv!

6. Jeg været røgfri i 4 måneder lige præcis i morgen.

7. Jeg synes det er virkelig irriterende når folk gør opmærksom/reklamere for deres egne giveaways i en kommentar på min blog.

8. Jeg skal starte i min 3 ugers praktik i morgen.

18 kommentarer

 • Åh, hvor er der bare mange af dem der passer på mig. Sjovt at læse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker det og er enig i mange ting – specielt de første 😀
  Godt gået med dit rygestop! Hvor skal du starte i praktik henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt indlæg søde! Hvor er du sej med dit rygestop!!!! 😀 Og også shoppestop! – Jeg har også overvejet shoppestop, men jeg tror virkelig ikke jeg ville kunne overholde det? Måske jeg bare kan skære drastisk ned? Hihi. Inspirerende at du gør det i hvert fald!

  Og jeg haaader også når folk smider en kommentar på min blog, omkring deres giveaway – ISÆR hvis de ikke engang kommenterer noget omkring mit indlæg, haha. Så kan de i hvert fald være sikre på, jeg ikke tjekker deres giveaway ud 😉

  Knus <3
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak smukke! 😀 <3 Hæhæ det er bare at springe ud i det! 🙂

   Ja pisse irriterende mennesker! 😀 Gider slet ikke tjekke deres konkurrencer ud og sletter også altid kommentaren 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha… elsker de her indlæg 🙂
  Og ja… som de andre skriver – sejt med rygestoppet… flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er det mega cool med det rygestop søde Stine 🙂
  Og vildt sejt hvis du kan holde dit shoppestop – gid jeg også havde mod på det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det flotte rygestop! Jeg har desværre den dårlige vane endnu. Og krydser fingre for, at du kan holde dit shoppestop 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg burde virkelig også snart holde shoppestop! Det er bare så svært, ik? d:haha..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med rygestoppet, det er rigtig flot jo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det flotte – indtil videre, rygestop! I januar var det 5 år siden jeg tog en kold tyrker 😀
  Giver dig ret i det med folk der reklamere med give aways til ens indlæg. Dog kan jeg finde på det hvis jeg ved hvem bloggeren er og er sikker på de gerne vil deltage da præmien måske er noget helt vildt for dem. Men det med at man måske har lavet et indlæg om sin nyeste læbestift og der er en der bare smider en kommentar som “har en give away på min blog! Ind og deltag!” NEJ, så gider jeg så absolut ikke. Og folk er også begyndt at gøre det på instagram grrr 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak smukke. Er stoppet mange gange hvor det bare ikke har holdt, men denne gang tror jeg virkelig på det. Plejer at falde i til fester osv, men det er ikke sket denne gang. Har slet ikke lyst til at ryge mere, heldigvis for det! Og hvor er DU sej! <3 Hahah lige præcis, det er SÅ provokerende! 😛 Åh nej, det er heldigvis ikke sket for mig endnu.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #82