OUTFIT #79

CHLEOPATRA OLIER

Jeg har modtaget nogle lækre olier fra Chleopatra. Kender I til dem? De sælger virkelig mange skønne olier til huden og håret med fokus på naturlige olier. Alle produkter er økologiske, indeholder ingen toksiner, parabener og så de er 100% fri for kemiske konserveringsmidler. Jeg har modtaget en havtorn olie, en mandel olie og en kokos olie.

Havtorn olien er ideel til udrensning. Den er fugtgivende og toner huden. Olien er kendt for sin evne til at holde huden ung og strålende. Olien kan bruges både i ansigtet og på kroppen. Farven på olien er meget gul, så man skal lige tænke over hvornår man påfører olien og hvad man har på når gør det. Jeg har påført den inden jeg skulle i seng, hvilket jeg også vil anbefale andre at gøre. Olien er super god og jeg er kæmpe fan! Jeg synes min hud har fået mere glød efter jeg har brugt den og er blevet mere blød. Havtorn olien kan købes HER!

Den søde mandelolie er god til tør hud (hvilket jeg har). Den beroliger huden og efterlader huden blød og lækker. Den kan blandt andet bruges som massage olie, under graviditet (forhindrer stræk mærker – yay!) og bare som almindelig fugtgivende olie til hele kroppen. Jeg har brugt den som fugt til kroppen og inden solbadning. Den er virkelig lækker! Mandelolien kan købes HER!

Kokos olien må være min favorit, men jeg er også bare forelsket i alt der har med kokos at gøre! Denne olie er meget fugtgivende både for håret og huden. Den blødgør hår og hovedbund og så forbedre den hudens tilstand så den bliver blød, fugtig og strålende. Den skal opbevares i køleskabet, da den bliver flydende over 25 grader. Jeg har brugt olien som fugtigheds “creme” og den er helt fantastisk. Den efterlader ikke huden klam og fedtet. Derudover har jeg også haft den i mit hår en nat, og dagen efter var mit hår vildt blødt. Kokosolien kan købes HER!

Kunne I tænke jer at prøve nogle olier fra Chleopatra? Måske der kommer en konkurrence på bloggen snart *hint hint*. (Produkterne er modtaget som gave).

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #79