OUTFIT #62

OUTFIT #63

Jakke H&M // Cardigan Eget design // Skjorte Soya // Jeans Pieces // Sko Vans // Cap Obey

Halløj alle sammen! Dagen i dag har været super god! Min kæreste og jeg har været på sygehuset, da han skulle til 10 års tjek efter et forløb med kræft. Alt var heldigvis som det skulle være; glad, glad, glad! Bagefter tog vi ud i dyrehaven og snakkede med søde bambier. Hvor fedt er det ikke lige at få taget outfit billeder sammen med dem?! Efter det tog vi hjem til B’s moster og fik kaffe i kæmpe mængder. Det er faktisk resulteret i at jeg er hoppet i seng med voldsomt kvalme og ondt i mavsen. ØV! (Note til mig selv: drik ikke over 1 liter kaffe på et par timer). Har I haft en dejlig dag?

26 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #62