SWEET NATURE

DESIGN BY ME // TØRKLÆDE

Jeg har de sidste mange dage siddet og vævet på skolen! Vi fik nemlig til opgave at designe og væve et tørklæde med os selv som mål gruppe. Jeg fik inspiration fra Acne og hvad jeg ellers selv godt kan lide. Jeg fandt hurtigt ud af at der ingen farver skulle på tørklædet, da jeg aldrig selv går med farvet tøj. Derudover skulle det være enkelt og råt. Resultatet af mit tørklæde kan I se på billederne. Jeg valgte at bruge 3 “farver” så det får en dip dye effekt. Jeg har vævet tørklædet i uld og har lavet frynser på enderne. Det kan godt være at det ikke ser ud af meget, men det tager virkelig lang tid at væve. Jeg vil skyde på at jeg har brugt 12 timer på dette. Hvad synes I om det?

30 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWEET NATURE