OUTFIT #47

ÅRET DER GIK 2013

Så er året ved at være slut og et nyt er klar til at begynde!  Der har været opture og der har været nedture, men mest af alt en helt masse fantastiske stunder i 2013.

Jeg stoppede med at ryge, rygestoppet holdt desværre kun i 5 måneder, planen er at at stoppe igen til januar. Jeg fik løbet en masse ture. Jeg blev vaccineret mod livmoderhalskræft. Jeg købte en frygtelig masse ting på ebay. Jeg var på den bedste kæresteferie på Kreta. Jeg gennemførte Samaria kløften. Jeg blev uddannet designteknolog med speciale i indkøb. Jeg var til bryllup hos et vennepar. Jeg gjorde mig en masse gode loppefund. Jeg var i sommerhus med B. Jeg fik badet og slikket sol. Jeg var til TDC Play Live koncert. Jeg startede på en ny uddannelse som tekstil designer. Jeg fik syet puder og tøj. Jeg strikkede pandebånd, tørklæder og en cardigan. Jeg afholdt bloggens første spørgerunde. Jeg fik lavet en ny tatovering. Jeg lavede kjoler af reklamer og muffin forme. Jeg fyldte 23 år. Jeg var til min søster og svogers bryllup. Jeg havde 3 års dag med B. Jeg købte 12 par sko. Jeg lavede et par DIY projekter. Jeg fik opnået en masse med bloggen.

Det var lidt af de ting jeg har oplevet i dette år. I morgen er det nytårsaften og den skal tilbringes i Aarhus sammen med B og en masse søde venner. Aftenen kommer til at stå på lækkert mad, champagne og hygge! Jeg vil ønske et rigtig godt nytår til alle jer mine søde læsere! Vi ses i det nye år med en masse blog indlæg.

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #47