WEDDING

DESIGN BY ME // KNIT CARDIGAN

Endelig har jeg fået min cardigan tilbage efter den er blevet bedømt af min strikke lærer. Jeg har glædet mig meget til at vise jer den. Jeg har selv designet og konstrueret den og selvfølgelig også strikket den! Jeg har fundet inspiration fra Alexander Wang og de styles hvor det ikke lignet at tøjet hænger helt sammen. Ærmerne er desværre blevet lidt for lange (noget i min beregning er gået galt), men de kan heldigvis foldes op, uden at det ser dumt ud. Jeg glæder mig til at tage den i brug og I får helt sikkert en masse outfit billeder med den i fremtiden, så I bedre kan fornemme hvordan den ser ud på også. Hvad synes I om den? Jeg er altså lidt stolt over jeg selv har lavet den, hæhæ!

40 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEDDING