NYBYGGERNE // ANNE & SIMON

DIY // CAN LIGHTS

Jeg lavede denne nemme og enkle DIY for noget tid siden og synes resultatet er blevet ret fint. Desværre var det lidt svært at fange lyset ordentligt med kameraet, men synes faktisk det sidste billede blev ret sejt! Det eneste du skal bruge er: 2 tomme dåser (jeg brugte tomme “hakkede tomater” dåser), en hammer, en sprit tusch og et søm. Start med at vask dåserne og tag papiret af. Tegn små prikker med tuschen der hvor du vil have hullerne. Derefter banker du små huller med sømmet og voila: færdig bum. Sæt fyrfadslys ned i dåserne og nyd det hyggelige lys. God fornøjelse.

34 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYBYGGERNE // ANNE & SIMON