NEW BALANCE

PROJEKT BILLEDVÆG

Jeg har længe ønsket mig en billedvæg, men kastet idéen væk en million gange, da alle vægge i vores lejlighed er beton og derfor nærmest umulige at bore i. Men så en dag gik det op for mig at én af væggene i stuen var almindelig murstens væg og så kunne billedvæggen jo straks blive en realitet! Så B fik lov til at bore og hænge en masse rammer op og jeg valgte alle motiver (undtagen 2, han mente også at han skulle være med til at bestemme, suk). Jeg synes det er blevet SÅ fint og så er det jo smart at man til hver en tid kan skifte motiverne ud, når man bliver trætte af dem. Hvad synes I om den? Deltag forresten i bloggens konkurrence HER!

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BALANCE