EN DAG MED SØDE BAMBIER

OUTFIT #25

T-Shirt H&M | Jeans Only | Sandaler Bianca | Armbånd H&M | Ur Ebay | Ringe H&M, Ebay & KANTbyRahbek

Sådan så jeg ud igår! Mit hår er blevet en del lysere i løbet af sommeren grundet solen og lysnings spray fra got2b. Jeg regner med at lave et indlæg med før og efter billeder af det senere hen. Min mor kom forbi med aftensmad igår og bagefter var vi ude og sejle med ternen (en båd i Silkeborg). En rigtig hyggelig aftentur. Idag skal jeg til Aarhus sammen med min mor og vi skal på Aros! Det bliver rigtig hyggeligt. Jeg tager med hende hjem i når vi har været i Aarhus og skal være hjemme hos dem hele ugen. B har ikke ferie længere, så det er lidt kedeligt at være alene hjemme. Jeg skal først starte i skole den 13. august og jeg glæder mig!

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN DAG MED SØDE BAMBIER