MUSLINGESUPPE ALA STINE

GÅTUR VED GRENEN

Igår var Birk og jeg i Skagen helt ude ved grenen. Det blæste helt vildt sinddsygt, men flot det var det da. Her får I lige lidt billeder fra gåturen! I dag har vi også været i Skagen, inde i byen og kigge i butikker. Fandt ikke rigtig noget jeg kunne bruge, udover en mega nice sweater jeg købte i en genbrugsforretning. Den må I lige se senere! I morgen har vi planer om at besøge et ørnereservat, (medmindre det regner!) og så skal vi nogle genbrugs- og antik forretninger, vi lige stødte på idag. Nyder I ferien? (hvis I har det) Birk og jeg nyder det i fulde drag. Der er tændt op i brændeovnene, kaffen er ved at blive brygget og så vil jeg i gang med at læse lidt i min bog “Og hun takkede guderne” af Jussi Adler-Olsen.

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUSLINGESUPPE ALA STINE