FRAKLIP #38 OG UGENS PLANER

PODCASTS DU SKAL HØRE #25

Det er godt nok ved at være længe siden der sidst har været podcast anbefalinger her på bloggen, men nu har jeg hele fem klar til jer. Jeg lytter til podcast hver dag og kan slet ikke undvære det. Smid endelig en kommentar med din favorit podcast!

1. BRITISKE SERIEMORDERE – ET STUDIE I ONDSKAB (Kan høres på Mofibo)
En virkelig god og interessant podcast lavet af krimiforfatter Lone Theils. Podcasten indeholder 6 afsnit, som hver tager fat i en britisk seriemorder. Jeg er ligesom rigtig mange andre, helt vild med den  slags podcasts, og denne her er ingen undtagelse. Afsnittene er virkelig gennemarbejdede og man får masser af uhyggelige detaljer med. Stor anbefaling herfra!

2. POLITIPERSPEKTIVER
Denne podcast er lavet af Politimuseet og handler om gamle politisager fra Danmark. Der er både store og små autentiske historier med og det er helt bestemt et lyt værd. 

3. ER DER NOGEN?
Jeg tror på spøgelser og det overnaturlige. Synes det er vildt spændende og mystisk. Denne podcast er lavet af de to nordjyske gutter Mikkel Egelund og Nicolai Sund. En podcast hvor der tales om spøgelser og genfærd. De har både gamle skrøner og ægte oplevelser som de selv har oplevet, med i deres snakke. Ret uhyggeligt, men meget spændende. 

4. PÅ STRIBE
Ganske enkelt handler denne podcast om seriemordere, og lige netop den slags podcasts er jeg ret vild med. Det er spændende og uhyggelig lytning!

5. BANDELAND
En spændende podcast omkring bandemiljøet, lavet af Ekstra Bladets kriminalredaktion. De undersøger hvordan det lykkedes én mand, at starte Danmarks største og mest brutale gadebande. 

Læs også: Podcasts du skal høre #23
Læs også: Podcasts du skal høre #24

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRAKLIP #38 OG UGENS PLANER