ET NYT KAPITEL VENTER

FRAKLIP #38 OG UGENS PLANER

Så er der en omgang fraklip for første gang i flere måneder – outfit indlæggene er der jo ikke så mange af længere, så her er der fraklip helt tilbage fra december til nu. Det er ikke altid lige let at få billederne i kassen ;–)

Læs også: Fraklip #37 og ugens planer

Sikke et herligt vejr at starte ugen med. Jeg er startet i skole i dag, og de næste 20 uger står den på grundforløb 2, inden jeg skal være elev. Det er længe siden, at jeg har gået i skole, så det bliver spændende. Dagen i dag er gået med at lære hinanden at kende og så har vi fået masser af informationer om alting. Jeg er lidt ør og træt i hovedet nu. Resten af ugen kommer også til at gå med skole og i weekenden skal der slappes af – det tænker jeg er ret tiltrængt efter skolestart ;–) Søndag skal jeg arbejde (har stadig lidt vagter indtil december på mit gamle arbejde) og om eftermiddagen kommer vores gode venner og hygger. Jeg håber vejret bliver lækkert, så vi kan være ude og grille. Har I nogle spændende planer i denne uge?

4 kommentarer

 • Du ser altså super sød ud på de fraklip 😀

  Spændende med skolestart – håber det kommer til at gå godt!
  Jeg har ikke de vilde planer for tiden udover at nyde det dejlige vejr 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ha ha tak 😀

   Det er gået godt indtil videre 😛
   Det er også med at nyde vejret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wie der er fraklip igen 🙂 De bringer så mange smil på læben 🙂
  Forstår godt, at du er træt i hovedet efter skole start.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET NYT KAPITEL VENTER