ANKERS TRØJE

ET NYT KAPITEL VENTER

På mandag starter jeg i skole. Jeg troede egentlig, at jeg var helt færdig med skole og uddannelse, men nu prøver vi altså igen ;–) Jeg har en uddannelse indenfor indkøb og en professionsbachelor i tekstildesign & formidling. Indkøbsdelen siger mig ikke rigtig noget, og jobs indenfor tekstildesign er nærmest en umulighed – i hvert fald i denne del af landet. Efter min barsel søgte jeg derfor nye veje, veje der førte til hjemmeplejen. 

Læs også: Bachelor i tekstildesign / broderi på papir

Det sidste år har jeg arbejdet som ufaglært indenfor hjemmeplejen. Et job jeg i sin tid kun søgte, fordi der ikke var andre jobs indenfor mine uddannelsesmæssige kompetencer. Jeg blev kaldt til samtale og fik jobbet med det samme. Jeg havde mange fordomme omkring jobbet, og min familie troede ikke, at jeg ville holde mere end en dag ;–) “Det var jo slet ikke mig” – inderst inde havde jeg det faktisk på samme måde. Jeg fik dog en helt anden indstilling til tingene allerede fra første arbejdsdag. For nogle måneder siden, besluttede jeg så fast, at jeg gerne ville læse til social- og sundhedsassistent og nu bliver det altså snart til virkelighed. 

Læs også: 6 gode ting ved mit arbejde

Jeg har mødt rigtig mange søde mennesker gennem arbejdet – både kolleger og borgere, og jeg har oplevet virkelig mange spændende ting. Jeg kommer til at savne mit arbejde nu hvor jeg skal til at læse, men jeg tror, at det er den helt rigtige beslutning for mig. Det er en spændende fremtid jeg går i møde, og der er rigtig mange muligheder i jobbet – man kan mange forskellige ting med uddannelsen. Jeg er så spændt og klar på at komme i gang nu. Er der mon nogle af jer der har uddannelsen eller arbejder indenfor feltet? 

6 kommentarer

 • Hvor spændende – håber det bliver et hit 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende med skolestart. Håber at det bliver godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej Stine.

  Jeg forstår så godt din beslutning. Jeg har de snart sidste fem år arbejdet ved hjemmehjælpen ved siden af mit studie. Jeg har haft frihed til at arbejde andre steder, som var mere studierelevante, men jeg er altid vendt tilbage til hjemmehjælpen og håber på at få en Administrativ stilling, når jeg er færdig på studiet. Jeg skriver faktisk speciale om mit arbejde ved hjemmehjælpen. Jeg kan virkelig genkende nogle af de følelser du sidder med. Håber du får det godt på uddannelsen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Hej Tine.
   Tak for din besked! Ej hvor lyder det spændende.
   Tak, nu er første dag i hvert fald veloverstået 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANKERS TRØJE