KAN VI TALE LIDT OM...

ET OUTFIT OG UGENS PLANER

Billederne er fra vores sommerhustur i sidste måned, hvor vejret ikke var helt så varmt, som man kunne ønske sig for en maj måned. Jeg havde derfor stor glæde af min hjemmestrikkede vest, som luner godt. Kjolen er en ældre sag fra NA-KD.  

Læs også: Wilma vesten

Denne uges planer starter ud med en fridag sammen med Birk. Vi har en kærestedag, som skal bruges på Fur. Vi skal vandre rundt og se den vanvittig flotte natur som øen har, og så skal vi spise frokost på Fur Færgekro. Jeg glæder mig til en god dag. Ellers står ugen på arbejde og min sidste vagt, inden jeg skal starte i skole på mandag. Mere om det senere. Lørdag skal vi til “afslutningsfest” hos min søster og svoger for at fejre, at min søster er blevet kommunom med et 12 tal. Har I nogle spændende planer i denne uge? 

Læs også: På tur til Fur

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN VI TALE LIDT OM...