ENDNU EN SOMMERHUSTUR

EN KJOLE MED DET FINESTE PRINT

Lige et par outfit billeder, hvilket har været en sjældenhed her i 2020. Kjolen er fra Vero Moda, men jeg kan desværre ikke finde et link til den – hvis I kan, må I meget gerne smide en kommentar med det. Jeg er vild med printet og formen. Jeg har den faktisk også en i grøn udgave med prikker – den må I se en anden dag.

Læs også: Grøn glimmer, et leo skørt og ugens planer
Læs også: En ny kjole

Dagen i dag skal bruges på arbejde og efterfølgende en tur til tandlægen. Jeg var afsted i sidste uge (første besøg i mange år), og jeg fik lavet et par huller. I dag skal jeg hen og have pudset de skarpe kanter fra fyldningerne – det bliver rart! Har I nogle spændende planer for dagen, og hvad synes I om kjolen?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDNU EN SOMMERHUSTUR