WILMA VESTEN

ENDNU EN SOMMERHUSTUR

Masser af billeder fra vores sommerhustur for et par uger siden. Jeg er virkelig ikke god til, at opdatere bloggen lige for tiden, men synes ikke tiden har været til det – ej heller overskuddet eller lysten. Om det bliver bedre nu, kan jeg heller ikke rigtig svare på, men jeg håber, at jeg stille og roligt kan få lidt mere gang i blog indlæggene.

Læs også: Efterårsferien i billeder
Læs også: Sommerhus i nordjylland 

Indlægget her skulle egentlig også bare handle om vores sommerhus tur. Mine svigerforældre har det dejligste sommerhus i nordjylland, som vi er så heldige, at få lov at låne når vi har lyst. Vi elsker at tage derop og trække stikket. Karla elsker også at være deroppe og vi hygger os altid – uanset vejret. Vi havde nogle fine solskinsdage – dog med masser af blæst, og også nogle regnfulde timer – jeg synes, at det er vildt hyggeligt, at være i sommerhus når vejret er “dårligt”. Vi har gået ture ved vandet og i skoven, hygget en masse indenfor ved brændeovnen, vi har lavet og spist en masse god mad, set film, strikket, spillet kort, tegnet og bare slappet af.

Læs også: Sommerferie i Nordjylland 2018
Læs også: Sommerferie i Nordjylland 2019

8 kommentarer

 • Hvor er det lækkert! Gid vi kender nogen der ejer et sommerhus.. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Det er også bare så skønt, at vi har muligheden for at låne det 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser så rart ud!
  Jeg kender også godt til ej-blogging-lysten. Jeg er der også, men håber også, at det kommer igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Det var det også! 🙂

   Øv, vi må se tiden an.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser bare så dejligt ud – mine svigerforældres sommerhus er også et ældre et, med rå trævægge, klinker og retrovibe, som jeg også fornemmer her. Det er så fantastisk hyggeligt med den slags nostalgiske omgivelser, at ånde ud i 😀 a

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Hvor skønt, det er nemlig helt vildt hyggeligt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor både lyder og ser det bare hyggeligt ud. Og hvor er I heldige, at I kan låne et sommerhus 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WILMA VESTEN