10 TING JEG IKKE FORSTÅR #30

I MAJ SKAL JEG…

Jeg har ikke været specielt god til, at holde bloggen opdateret – aktivitetsniveavet herinde svinger ret meget lige for tiden, mest fordi, at jeg har været helt idéforladt. Nu er vi gået ind i en ny måned og det betyder, at jeg vil dele lidt ud af mine planer for maj. Det bliver ikke helt den maj måned, som jeg havde forestillet mig #covid-19. Maj skulle blandt andet have været måneden hvor vi skulle på årets familietur (den er udskudt til næste år). Vi skulle også have været til hele tre konfirmationer i maj, men de er selvfølgelig også udskudt. Der er dog andre planer på programmet – i maj skal jeg…

…strikke. Jeg er blevet ret bidt af at strikke og siden sidst. har jeg haft gang i strikketøj både til mig selv og til en ny verdensborger. Jeg er løbet tør for garn til en vest, som jeg pt er i gang med, så nu venter jeg på nye forsyninger – i den forbindelse fik jeg også købt ind til et par nye strikkeprojekter, som jeg vil i gang med her i maj. 

…i sommerhus. Vi tager endnu en tur i #sommerhusetskagen – i disse Corona tider er det bare rart, at komme lidt væk hjemmefra. Vi tager en forlænget weekend i midten af måneden og håber på godt vejr.

…lave lidt plakater. Min søster har bestilt nogle hjemmelavede plakater til min nieces værelse. Det er længe siden, at jeg har nørdet med grafisk arbejde på computeren, så jeg glæder mig til at være kreativ med det.  

…til tandlæge. Åh, noget jeg bestemt ikke ser frem til. Jeg har ikke været ved tandlæge i rigtig mange år og har nu endelig samlet mod til at komme afsted. Det skal overståes, og så skal det virkelig holdes ved lige med 1-2 tandlægebesøg om året, fremover. 

…fejre Birk. Birk fylder 33 år, og det skal selvfølgelig fejres. Vi har ikke lavet nogle planer, men pga. Covid-19, så bliver det sikkert også bare fødselsdagshygge i vores eget selskab. 

…have en lille ny nevø. Vi venter spændt på, at han melder sin ankomst. Termin var i mandags, så det kan ske når som helst. Jeg har sat mine penge på d. 5. maj. Min morfar havde fødselsdag d. 5. maj, det er Danmarks befrielse og så er 5 mit lykketal – allesammen gode grunde til, at komme til verden netop på den dato. 

…hegne haven ind. Vi skal have hegnet vores have ind, så vi kan slappe helt af når vi er derude med Karla. Lige nu stikker hun nemlig af ind til naboen, lige så snart vi kigger væk.

…lave is. Jeg satser på, at det gode solskinsvejr vender retur, og så er man jo nødt til at spise is ;–) Jeg vil lave hjemmelavede ispinde, blandt andet med saltkaramel, kokos, lakrids og kaffe – altså hver for sig ;–)

Har I nogle spændende maj planer? 

4 kommentarer

  • Det lyder nu trods alt som nogle gode planer 🙂 Og bare det var mig, der kunne strikke 🙂 Gad godt lige at kunne lave sådan en vest til mig selv. Det er altså sejt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder som nogle dejlige planer 🙂
    Min maj er lidt fattig, men tænker at der nok også kommer lidt is og strik ind 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #30