VERDENS BEDSTE SUPER KARLA FYLDER 2 ÅR

TING VI IKKE VILLE HAVE UNDVÆRET

LINKS: 1. Moweo klapvogn // 2. Cam Cam tæppe // 3. Musik uro // 4. Recaro vendbar autostol // 5. Olivy // 6. Neonate babyalarmer // 7. Emmaljunga barnevogn // 8. Sol paraply // 9. TripTrap højstol // 10. Petite Cherie sovepose

Man kan købe sig fattig i babyudstyr – og ofte ender man også med, at bruge penge på mange unødvendige ting. Dog er der en masse uundværlige ting til babyer og børn. Jeg har lavet en collage med de ting, som vi har været – og stadig er rigtig glade for. Ting jeg mener, at vi ikke ville have kunne undværet.

Det første på listen er vores Moweo Curro Lux 4 klapvogn. Vi havde først en Baby Jogger City Mini, men jeg synes ikke den var specielt god. Ikke så robust i forhold til hjulene, så den solgte vi hurtigt igen. I stedet købte vi Moweo klapvognen, som vi er super glade for den. Den er nem at styre, er solid, nem at pakke samme og fylder ikke meget i bilen. Det er en klapvogn, som jeg i den glad kan anbefale. Anden ting på listen er et tæppe fra Cam Cam. Det har en perfekt størrelse til leg på gulvet, og så er det samtidig pænt. Vi har heller ikke kunne undvære musik uroen fra Ferm Living. Vi har skambrugt den, når Karla skulle sove til nat det første 1,5 år. Den har en god melodi, og lyden er ikke “skinger”, som jeg ofte synes den slags musikuroer kan være. Autostolen Zero 1 fra Recaro er også én af vores favoritter. Den er 360 graders vendbar, hvilket er et kæmpe plus – særligt når barnet ikke altid er lige samarbejdsvillig ;–) Autostolen kan i øvrigt bruges helt op til 105 cm.

Læs også: En sød pixie hue

Vi har brugt Olivy olie lige siden Karla blev født og vi bruger det stadig ved hvert eneste bleskift. Det er virkelig et mirakelmiddel, som vi vil blive ved med at bruge. Sjette ting på listen er babyalarmer fra Neonate. Vi bruger babyalarmer hver eneste dag (og nat), og vi er super glade for dem fra Neonate. De fungerer bare og er vildt gode til at holde på strømmen. Næste ting er en lys barnevogn. Vi har lånt en barnevogn af min søster og svoger, en vogn som snart er 10 år gammel, men som stadig fungerer (har ikke kunne finde netop den model vi har, online). Vi har en lys beige barnevogn fra Emmaljunga – I kan evt. se den HER. Den har punkterfrie dæk, hvilket er et must i min verden. Derudover har vi været super glade for den lyse farve – synes både det er pænt, og så bliver den ikke voldsom varm på sommerdage. Apropos varme sommerdage, så har vi været enormt glade for solparaplyen, som nemt kan monteres på barnevognen. Vi har brugt vores rigtig meget, når solen har stået skarpt, og vi har skulle have Karla til at sove.

Læs også: Hjemmefutter til små fusser

Andensidste ting på listen er en højstol fra TripTrap. Vi har lånt sådan en stol af min søster og svoger, og har brugt den fra Karla var spæd – først med babyindsats, senere med bøjle og bord og nu uden noget. Den kan bruges i mange år endnu. Den allersidste ting på min liste, er en sovepose fra Petit Cherie. Vi har den en i en gammelrosa farve og den er virkelig guld værd. Karla sover i den, i hendes barnevogn hver dag (i de kolde måneder). Den holder hende varm og hun kan ikke sparke den af. Derudover kan den også nemt monteres i klapvognen.

Er det noget I ikke kan undvære til jeres børn? Både spæd og ældre aldre – det er altid godt med lidt inspiration. Jeg ved i hvert fald én ting, som vi skal have hvis vi er så heldige, at få flere børn. Vi vil have denne puslepude. Jeg synes de er så smarte. De er nemme at holde rene – lige til at tørre over med en klud. Så slipper man for misfarvede puslepuder, som ofte skal en tur i vaskemaskinen.  

4 kommentarer

 • Super gode ting 🙂 Vi har klaret os godt igennem uden en sovepose 🙂 Og klapvognen er ikke blevet brugt ret meget. Det eneste jeg lige kan komme i tanke om er netop puslepuden, som du selv nævner. Vi var så heldige at få Leander Matty puslepuden i julegave lige inden termin. Den har været og er guld værd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Vi kan ikke undvære soveposen (til indendørs brug) fra H&M, den er genial til børn der har uro i benene og som ikke sover godt med dyne. Og den er billig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Den prøvede vi faktisk også til Karla til indenfor. Den fungerede desværre slet ikke for os 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS BEDSTE SUPER KARLA FYLDER 2 ÅR