5 GODE OPSKRIFTER PÅ BAGVÆRK

LØBEMUSIK #2

  

  

  

  
Puha, det er ved at være længe siden, at jeg havde min sidste løbetur. Motivationen har været ikke-eksisterende, og jeg har faktisk ikke løbet siden d. 6. februar. Jeg savner det, og har planer om at starte lige så stille og roligt op igen. Ovenover er der en masse numre, som jeg er ret sikker på vil være gode, at løbe til. Det hjælper også lidt på motivationen – lidt ligesom nyt træningstøj ;–) 

…..og efter dette indlæg blev udgivet i morges, har jeg været afsted på en lille tur på 3 km. Det var skønt og hårdt, men jeg fik lyttet til nogle af de ovenstående numre – og det var et hit ;—) 

Læs også: Løbemusik #1

2 kommentarer

 • Sej at du kom ud. Jeg løber 3,5 km hver weekend og gerne som det første lørdag morgen – det skal bare overstås.
  Lige nu har jeg mest ‘Sexy Bitch’ og ‘Roses’ i ørerne. Måske ikke de bedste løbe sange, men minderne er gode 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Jeg har så ondt i lårene i dag, haha.

   Det lyder som en god lørdags tradition – og tak for sang idéer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 GODE OPSKRIFTER PÅ BAGVÆRK