GLIMT FRA UGEN DER GIK #22

JEG VIL IKKE SMITTES…

Åh, den her Corona virus er lidt (læs: meget) mere alvorlig, end jeg først havde regnet med, da vi første gang hørte om den. Jeg havde ikke set det komme så vidt, og jeg synes, at det er vildt skræmmende, hvor hurtigt det spredes og skræmmende hvordan det påvirker hele verden pt. Jeg tør ikke tænke på hvor, eller hvornår det ender – eller i det mindste, bare kommer lidt mere under kontrol. Karlas dagpleje er lukket de næste 14 dage, så Birk arbejder hjemmefra og passer Karla samtidig. Jeg er virkelig glad for, at vi kan gøre det sådan, så Karla ikke skal “nødpasses”.  Jeg er nemlig én af dem, som ikke har fået tilladelse til, at arbejde hjemmefra. Det kan jeg nemlig slet ikke. Jeg er én af dem, som forsat skal ud og lave mit arbejde, for der er i den grad brug for mig og alle mine kolleger nu. Jeg arbejder i hjemmeplejen og hver dag kører jeg rundt til forskellige borgere, og hjælper dem med mange forskellige ting. Borgerne skal selvfølgelig stadig have alt den hjælp, som de har behov for, og så må vi ellers bare spritte ekstra godt af og være endnu mere påpasselig med alting. Jeg vil for alt i verden ikke smittes. Ikke fordi, at jeg er bange for mit eget helbred – jeg skal nok klare den, men jeg vil så nødig være skyld i, at andre bliver smittet – og slet ikke dem som allerhelst ikke skal smittes.

Vi gør alt hvad vi kan for, at undgå smitte og så er der ikke så meget andet at gøre. Vi skulle have været til fødselsdag for min papfar i aften, men vi har meldt afbud. Vi har også aflyst Karlas fødselsdag, som ellers skulle være afholdt på næste lørdag. Jeg er så ked af, at skulle udskyde festen på ubestemt tid, men vi vil ingen chancer tage med det arbejde jeg har. Vi må se tiden an, som det ser ud nu. Karla er heldigvis ikke gammel nok til at forstå, at hun snart har fødselsdag, og hun ved ikke, at vi skulle holde en stor fest for hende. Fødselsdage kan man heldigvis altid holde, og der er vigtigere ting, at tænke på lige nu, nemlig at så få som muligt bliver smittet.

Jeg håber, krydser og beder til, at vi allesammen kommer igennem denne pandemi på den bedste måde. Vi skal passe på hinanden og vi skal passe ekstra godt på vores sårbare og ældre i denne tid. Vask hænder, sprit af og hold afstand.

4 kommentarer

 • Charlotte Eskesen

  Hej ja det er skræmmende. Jeg syntes at alle bliver ved med at sige at de ikke havde set det komme. Det forstår jeg ikke. Jeg var helt sikker på at de ville begynde at lukke ned og lukke skolerne mandag. Og grænserne. Næste skridt bliver cafeer osv og så må vi ikke gå unødvendigt ud til sidst. Fordi folk ikke hører efter. Det er hvad jeg forventer. Venlig hilsen Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Jeg havde ikke set det komme SÅ VIDT :-O
   Ja, kan være det bliver næste skridt. Desværre er der mange, som ikke kan se alvoren i det her – måske fordi de ikke selv er i risikogruppen 🙁 Man bliver bare nødt til at se på alle dem der kan overleve at blive smittet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, det er så fascinerende og skræmmende på samme tid. Det vi oplever nu, har vi aldrig prøvet før. Det er som en rigtig uhyggelig film. Hvornår kommer vi ud på den anden side? Og hvordan bliver det? Kan vi beholde vores arbejde? Må vi gå fra hus og hjem? Uh.. :-/

  Jeg kan godt forstå, at du ikke vil smittes og smitte videre. Det er så vigtigt, at der er nogle til at passe på de svage i samfundet. Og så ærgerligt med Karlas fødselsdag. Det havde været rigtig svært at skulle forklare hende om 1 år eller 2. Håber Birk får et par gode arbejdsuger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   En virkelig uhyggelig og dårlig film 🙁 Ja, ingen ved hvad fremtiden bringer som det ser ud nu.

   Vi må passe på hinanden, og sørge for at så få som muligt bliver udsat for smitte. Karlas fødselsdag kan heldigvis udskydes – og ja, hun forstår heldigvis ikke noget af det vanvid.
   Tak – og gode arbejdsdage til jer også – sammen med Alexander <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA UGEN DER GIK #22