GLIMT FRA UGEN DER GIK #22

ØNSKELISTE TIL EN 2 ÅRS FØDSELAR

LINKS: 1. LEGO DUPLO – Verdens dyr // 2. Drikkedunk // 3. Sprutte til badet // 4. Vildkatten // 5. Tuscher // 6. Lego Duplo byggeplade // 7. Lego Duplo – Dyr på gården

Karla fylder år lige om lidt, hvilket betyder fødselsdagsfest og gaver. Birk og jeg giver hende Lego Duplos “Verdens Dyr”. Hun elsker at lege med lego og hun elsker dyr, derfor er denne udgave helt perfekt til Karla. På ønskelisten er der derudover mere lego + byggeplader. Karla mangler legetøj til badekarret, så det er også på ønskelisten. Hun kunne også godt bruge en ny – og større drikkedunk, end den hun har nu. Jeg synes glimmer drikkedunken fra Petit Monkey er så fin.

Karla elsker også at sidde og tegne – det er virkelig dét, der hitter mest lige for tiden. Hun har nogle tusher fra Rema 1000, men hun kunne godt bruge et større udvalg af tusher, så kufferten overover er et godt bud. Vildkatten er også på hendes ønskeliste. Mine niecer har spillet og de elsker at spille det. Er sikker på, at Karla vil synes ligeså godt om det. Sidst, men ikke mindst – gavekort til H&M = gavekort til nyt tøj.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA UGEN DER GIK #22