AT FØLE SIG SOM VERDENS DÅRLIGSTE MOR

GLIMT FRA UGEN DER GIK #22

Lige et par glimt fra ugens løb. En uge, som har budt på både gode og dårlige ting. Ugen blev startet ud med den helt store forårsrengøring, og solen pyntede ekstra meget, på de nyluftede dyner og et helt rent hjem. Jeg havde også en masse gode hyggestunder med Karla. Vi har altid nogle timer sammen om eftermiddagen – bare hende og jeg, inden Birk kommer hjem fra arbejde.

Onsdag eftermiddag skete der noget ganske frygteligt. Karla skar sig i fingrene og vi var en tur ved vagtlægen. I kan læse mere om den episode HER. Jeg blev hjemme ved hende torsdag, da fingrene skulle observeres – og vi skulle tage den i et stille og roligt tempo. Karla og jeg havde en rigtig hyggelig dag sammen, og der blev blandt andet tegnet med tuscher og læst bøger.

Lørdag var Birk og jeg i Kolding, sammen med min søster og svoger. Alle vores piger blev passet hos mormor og morfar. Mændende skulle til den årlige whiskymesse, og imens de vandrede rundt der, var min søster og jeg ude og shoppe og spise frokost. Sidst på eftermiddagen hentede vi dem, og tjekkede alle ind på Comwell. Vi fik en kop kaffe og gjorde os klar til, at komme ud og spise. Vi spiste på “Over Aaen” – virkelig et hyggeligt sted med god mad. Vi sluttede af med en drink, inden vi igen tog tilbage på hotellet. Her fik vi endnu et par drinks, inden vi hoppede i seng. En god afslutning på ugen. Har I haft en god uge?

Læs også: Glimt fra ugen der gik #21

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT FØLE SIG SOM VERDENS DÅRLIGSTE MOR