I MARTS SKAL JEG...

AT FØLE SIG SOM VERDENS DÅRLIGSTE MOR

Sådan følte jeg mig i går. Karla og jeg var alene hjemme, og der skulle laves aftensmad inden Birk kom hjem. Karla var med i køkkenet, og sad og tegnede i mens jeg forberedte maden. Den stod på moussaka og jeg havde lige hældt et par dåser med hakket tomat i gryden. De tomme dåser stod på køkkenbordet og Karla blev ved med at tage fat i dåserne, og hun forstod ikke mit “nej”. Uden at tænke over det, hev jeg til sidst dåsen ud af hånden på hende. Med det samme tænkte jeg FUCK. Sådan en dåse har jo virkelig skarpe kanter. Karla begyndte at skrige og græde helt vildt. Det samme gjorde jeg. Jeg gik i panik. Hendes små fingre blødte ekstrem meget, og mens jeg trøstede hende og undskyldte, fik jeg hurtigt vasket hendes fingre, så jeg kunne se hvor slemt det var. Jeg fik febrilsk sat plaster på og vi kom hurtigt i jakker, og så løb jeg ellers afsted mod vagtlægen med Karla i favnen.

Jeg kunne næsten ikke sige hvad der var sket, da vi kom derind. Heldigvis kom vi ind til en sygeplejerske med det samme og Karla var så vanvittig dygtig. Hun græd slet ikke da vi kom derind. Hun snakkede bare om alt mulig andet, imens sygeplejersken vaskede Karlas hånd og fik tilset hvor slemt det stod til. Det var heldigvis ikke så slemt som jeg havde troet. Det var i hvert fald ikke dybt nok til, at det skulle syes, og jeg fik besked på, at komme igen hvis det blødte igennem. Karla har sovet med forbindingen i nat, og været vågen et par gange i løbet af natten. Jeg har haft en hjemmedag med hende i dag, og vi har haft en stille og rolig dag. Sidst på eftermiddagen gik jeg dog en tur ned til vagtlægen med hende igen, bare lige for at være sikker på, at alt var som det skulle være. De mente, at det så rigtig fint ud, så Karla har fået nyt plaster + forbinding på – og så regner de med, at det vil hele og blive fint i løbet af nogle dage. Det hjælper lidt på skyldfølelsen, men av mit hjerte, det var en grim oplevelse. Min lille seje og tapre pige <3

Læs også: At føle sig tilsidesat
Læs også: Av mit hjerte

4 kommentarer

 • Hvis det kan være en trøst… så tror jeg at vi alle har lavet den slags… og fortsætter nok med det 😉
  Skøn weekend til jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja, det har du nok ret i 🙂

   Tak – håber din weekend har været skøn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er slet ikke nogen dårlig mor. Jeg ser det mere som en meget omsorgsfuld og beskyttende mor <3 Og hun lyder som en sej lille dame 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak for din søde kommentar <3
   Hun er SÅ sej! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I MARTS SKAL JEG...