"ÅRET DER GIK" FOTOALBUMS

I MARTS SKAL JEG…

…på et lille ophold på Hotel Comwell i Kolding. Birk og min svoger skal til whiskymesse, og så fik min søster og jeg den gode idé. at tage med (ikke til messen), men med til Kolding. Vi har bestilt værelser på Comwell, så mens Birk og min svoger er til messe, skal min søster og jeg ud og shoppe og efterfølgende i spa på hotellet. Om aftenen tager vi alle ud og spiser. Jeg glæder mig helt vildt. Karla skal overnatte med kusinerne ude hos mormor og morfar, og de får det uden tvivl også rigtig hyggeligt.

…lave fødselsdagspynt til Karlas fødselsdag. Jeg er i gang med at lave lidt pynt til Karlas 2 års fødselsdag – temaet er “Mumi troldene” og jeg er vild med det ;–) Jeg laver blandt andet lidt pynt til bordene og guirlander.

…fejre Karlas 2 års fødselsdag. Vores Super Karla bliver 2 år d. 23. marts. Det skal fejres! Kan slet ikke forstå, at det finurlige, lille menneske allerede har været hos os i 2 år. Sidste år holdt vi fødselsdag over en hel weekend, da både Birk og jeg har store familier, og vi derfor ikke kunne være i vores lejlighed allesammen. I år har vi fået lov til at holde festen ude hos Karlas mormor og morfar, hvor der er masser af plads. Så kan vi nemlig nøjes med én dags fejring. Vi bliver mange mennesker, og jeg er sikker på at det bliver en hyggelig dag.

…til læge med Karla. Karla bliver som sagt 2 år, så hun skal til en to-års-undersøgelse.

…forhåbentlig begynde at løbe lidt igen. Det er gået ret skidt på det sidste med løb. Jeg har mange undskyldninger, men det skyldes mest sygdom og manglende overskud, samt elendigt vejr. Jeg håber at marts bliver måneden, hvor jeg kan få lidt gang i løbeturene igen.

…have en strikkedate med min bedste veninde. Jeg skal hjem til min veninde, og den kommer til at stå på strik og hygge. Jeg er pt. i gang med et strikkeprojekt til en kommende ny verdensborger, som snart ser dagens lys. Mit næste strikkeprojekt bliver derefter en “saga vest” til mig selv.

…rydde op i kælder og på genbrugspladsen. Vores kælder trænger til en oprydning. Efter jul har vi samlet os et solidt lager af papkasser, som skal på genbrugspladsen. Vi har mistet overblikket i vores kælderrum, som lige pt. er proppet med alt muligt, så det trænger til en oprydning.

…have tappet blod. Jeg slutter måneden af med at blive tappet – det bliver min anden tapning.

Har I nogle spænende planer i marts? 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"ÅRET DER GIK" FOTOALBUMS