"ÅRET DER GIK" FOTOALBUMS

PODCASTS DU SKAL HØRE #24

1. FORBRYDELSE OG MORAL
En samtale podcast, hvor der tales med forsvarsadvokater, anklagere og andre fagfolk. Emnerne der blandt andet diskuteres, er hvordan man kan forsvare en person, som man ved er skyldig. En super interessant podcast, med mange gode vikler i forhold til retssystemet og straffesager.

2. MÆND DER ØDELÆGGER KVINDER
En skræmmende podcast omkring “mænd der ødelægger kvinder”. Gerningsmænd presser kvinder til at gøre de mest forfærdelige ting ved sig selv. De bliver presset til at filme det og tage billeder af det. Mændende afpresser kvinderne – det er virkelig en skræmmende og desværre sand historie.

3. TRUE STORY
Podcasten her omhandler kriminalhistorier fra den virkelige verden. Sagerne handler blandt andet om danmarkshistoriens største røveri, kvindemordene i Avedøre og danmarks største massemorder. En meget spændende podcast, som bestemt er et lyt værd.

Læs også: Podcasts du skal høre #22
Læs også: Podcasts du skal høre #23

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"ÅRET DER GIK" FOTOALBUMS