I FEBRUAR SKAL JEG...

ET SIDSTE FARVEL

Det sidste indlæg jeg skrev, handlede om mine februar planer – nu er vi allerede over halvvejs i måneden, og bloggen har stået helt stille. D 2. februar sov min elskede bedste ind, efter kort tids sygdom. Det var en hård omgang at komme igennem og jeg har stadig ikke helt forstået, at hun ikke er her længere. Vi var oppe og synge hende ud dagen efter hun døde, og vi fik sagt farvel og klemt hendes hånd en sidste gang. En lille uges tid efter blev hun begravet. Jeg tænker på hende og mindes hende hver eneste dag. Savner hende så uendeligt meget.
Efter begravelsen kørte Birk, Karla og jeg i sommerhus, og var der i nogle dage. Det var virkelig rart, at komme væk hjemmefra, og lidt væk fra alt det der var sket. Vi havde de dejligste dage i Nordjylland – ovenover er der lidt spam fra vores dage, som blandt andet bød på strandture <3

8 kommentarer

 • Leah Rundblad

  Kæmpe krammer i din retning! Er sikker på, at din bedste kigger med hos dig ved hver en solstråle og hvert vindpust, du møder på din vej ❤️ – Og skønne skønne billeder fra jeres tur i sommerhus. Dejligt at du fik smilet stort alligevel midt i sorgen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tusind tak søde Leah ❤️❤️
   Jeg er også overbevist om at hun er med mig på den ene eller anden måde 🙏🏼

   Karla kan altid få et smil frem – hun er virkelig livsbekræftende 😍 Vi havde nogle gode dage i sommerhus – trods alt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kondolerer. Rigtig meget!
  Jeg kender så godt til det, at miste en bedsteforældre, som man holder rigtig meget af. Jeg havde det på samme måde, da min bedstemor gik bort i 2016. Jeg savner hende stadig rigtig meget i dag og kan stadig græde over det. Jeg har gemt gamle kuverter, hvor på hun blot har skrevet mit navn fra fødselsdage gennemtiden og jeg kan slet ikke skilde mig af med dem.
  Så jeg kan så godt følge dig.
  Det er så hårdt og undskyld, men det bliver desværre ikke nemmere med tiden :'(
  Mange varme kram fra mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tusind tak søde ❤️

   Det er jeg ked af at høre – forstår godt du har gemt det og stadig tænker meget på hende. Sådan nogle bedsteforældre betyder virkelig bare SÅ meget 🙁

   Kram tilbage ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Kære søde Stine jeg vil af hele mit hjerte kondolere 🌺
  Jeg mistede selv min mormor i 2018, som jeg altid har haft et helt særligt forhold til…. Og det gør bare så ubeskriveligt ondt….! Heldigvis kan man (på et tidspunkt) mindes alle de oplevelser man har haft sammen ❤️
  Kæmpe kram fra mig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tusind tak søde Freja ❤️
   Puha det er jeg ked af at høre 🙁

   Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av, sikke en omgang – godt, I var så mange samlet for at sige pænt farvel 💘.
  Tilgengæld kan man kun smile af strandbillederne – hun ligner en lille baryler 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I FEBRUAR SKAL JEG...