10 TING JEG IKKE FORSTÅR #29

EN SØD PIXIE HUE

Det er faktisk ved at være ret længe siden at jeg strikkede denne “Pixie hue” til Karla. Jeg har strikket den i merinould i den flotteste brændte orange farve – så passer den nemlig til hendes flyverdragt med ræve på. Huen blev desværre alt for stor, så jeg tog chancen og gav den en 60’er vask og efterfølgende en tur i tørretumbleren og nu passer den næsten. Den er desværre stadig lidt for stor, så hun bruger den ikke rigtig. Til gengæld har hun en fin hue til næste vinter ;–) Pixiehuen er let og forholdsvis hurtig at strikke – jeg har brugt denne opskrift. Nu går jeg og overvejer hvad næste strikkeprojekt skal være.

Læs også: Gode ting du kan lave i din barsel

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #29