24 JULEFACTS OM MIG

2 ÅRS BRYLLUPSDAG

I dag er det to år siden Birk og jeg blev gift på vores 7 års dag <3 Vi har nu været sammen i 9 år – og altså gift i to af dem. Helt vanvittigt at tænke på synes jeg. Tiden flyver afsted i godt selskab ;–) Vi havde et afslappet bryllup på en smuk mandag sammen med familien. Vi holder et “rigtigt” bryllup på vores 11 års dag i 2021 – for vi vil gerne have et stort bryllup med venner og hele familien (og som hvid brud ;–)).

Læs også: Vores bryllup

Dagen skal “fejres” i Silkeborg – en by vi boede i, i fem år inden Karla kom til. Vi besøger aldrig Silkeborg længere (Birk arbejder dog i byen, men det er ikke helt det samme) og det er virkelig en skam, for det er den skønneste og smukkeste by. Vi skal ud og gå en tur om søerne og så skal vi spise sushi. Karla skal i dagpleje og hygge, det er nemlig hendes sidste dag (for nu) hos hendes dagplejemor, da dagplejemoren skal opereres og først er klar igen til februar.

4 kommentarer

  • Søde Stine, KÆMPE stort tillykke med jeres bryllupsdag 🙂
    Jeg kan godt huske, da du postede disse billeder første gang – de oser af så meget kærlighed <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karin

    Stort tillykke til jer ❤️Tiden flyver afsted 😊knus mor ❤️❤️😘😘🌹🌹

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 JULEFACTS OM MIG