FRAKLIP #37 OG UGENS PLANER

HVEM LÆSER EGENTLIG MED?

Ja, jeg tænker tit på hvem det egentlig er der læser med her på min blog. Hvem er I og hvorfor læser I med? Jeg kan følge med I præcis hvor mange der er inde og kigge med på bloggen hver dag, men jeg vil gerne vide hvem I er :–) Jeg elsker når I kommenterer på mine indlæg, det gør bare det hele lidt sjovere, men det er ikke mange kommentarer der lander herinde i forhold til for 7-8 år siden hvor jeg startede. Dengang var vi mange små bloggere der fulgte med hos hinanden, men som årene er gået er virkelig mange af dem jeg fulgte stoppet med at blogge – og derfor er der heller ikke samme aktivitetsniveau i kommentarfeltet længere.

Læs også: Nyt navn, samme blog

Selvom I måske aldrig kommentere herinde, så er jeg vildt glad for at I læser med, og jeg kan jo se at der er en god sjat der ser med hver måned :–) Selvom I normalt ikke bruger tid på at smide en kommentar, så ville jeg blive vildt glad hvis I lige ville bruge to minutter på at smide en kommentar til dette indlæg, med hvem I er, evt. hvordan I har fundet min blog, hvor længe I har læst med og måske om der er noget I gerne vil se mere af. På forhånd tak – og ha’ en skøn dag! <3

22 kommentarer

 • Jeg læser med søde Stine… og nyder det… men tænker, at du ved det 😊
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læser selvfølgelig med, og det har jeg gjort i rigtig mange år efterhånden. Jeg synes du er skøn af følge med hos både her og på Instagram 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg husker faktisk ikke præcis hvordan jeg fandt dig, men jeg ved at jeg har fulgt med rigtig længe. Nogle år måske.

  Jeg er en trofast læser herinde fordi jeg stadig holder af den ‘gammeldags blog stil’, som jeg synes at du har lidt af – som blogge jo var for nogle år tilbage. Jeg elsker alle de hverdags små øjeblikke du deler, men også alt muligt andet som ikke er personligt, som jeg kan tage med. I dag, føler jeg, at man skal næsten være FOR personlig for at få en vis opmærksomhed på internettet, hvilket jeg ikke er så meget fan af. Folk bestemmer selvfølgelig selv hvilke emner de bringer op, men er der for meget af det ‘gode’ så finder jeg det ikke så interessant.

  Bloglæsning for mig skal absolut også være en underholdning, noget jeg kan grine af på en dårlig dag og jeg kan finde inspiration fra. Her synes jeg at du gør det godt med dine skriv, idéer og tanker. Jeg nyder af at læse alle dine indlæg 🙂 Også selvom jeg ikke er så god til at kommentere på alle dine indlæg, så læser jeg altså stadig med!♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Dejligt at høre søde Benya – og tak for din søde kommentar ❤️

   Jeg er helt enig i det du skriver omkring personlige indlæg og balancen i det. Jeg holder selv mest at blogs der indeholder lidt af det hele og som er “hverdags agtige”. Tak fordi du følger med – og du ved (forhåbentlig) at jeg også nyder at læse trofast med hos dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mogens

  Du er jo min datter, kreativ og dygtig til så mange ting, men må indrømme at jeg ikke ser det hverdag 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah Rundblad

  Jeg læser med 🙋🏻‍♀️ og har vel gjort det nogle år nu efterhånden.. Og jeg er bare vild med det hele! ❤️
  P. S. Uden din blog ville jeg stadig ikke ane, hvad en podcast er 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tusind tak søde Leah ❤️
   Ha ha, dejligt du er kommet med på podcast bølgen – og så stemmer jeg for at du starter din egen blog igen 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej fra mig! Jeg har fulgt med i mange år 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Det er bare mig 🤣

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har læst siden starten vil jeg tro. Jeg synes at det er hyggeligt at følge med i jeres liv og så er du dejlig kreativ og jordnær 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Stine
  Det er ikke helt normalt jeg læser, men i dag faldt jeg over dit indlæg fra BD-forsiden. Så tænkte lige, at en kommentar fra mig ikke gjorde skade;)
  Fortsæt det gode arbejde
  Vh
  Henrik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym :)

  Jeg kommenterer aldrig nogensinde på blogs, på trods af at jeg læser dem dagligt (dårlig stil, I know!!)
  Men jeg har brug for at skrive til dig, fordi du faktisk har gjort en forskel for mig…
  Jeg har læst med hos dig længe. For et halv års tid siden fik min kæreste og jeg den nedslående besked, at vi ikke kan få børn selv, og vi blev henvist direkte til ICSI, på trods af at vi er unge (24 og 25), og ellers er sunde og raske – et stort chok og en stor sorg. Takket være b.la. dig og andre som f.eks. Rockpaperdresses, så var fertilitetsbehandlingen en my mindre skræmmende, da jeg jo havde læst om det gennem jer – længe inden jeg anede, hvad der ventede os.

  I sidste uge fik jeg taget 22 æg ud, og jeg brugte efterfølgende dagen på langs med b.la. at (gen)læse alle dine fertilitetsindlæg. Så TAK for dem, de gør en forskel. De giver mig følelsen af ikke at være alene, og din søde datter er for mig et symbol på håb.
  Så egentlig bare et TAK, selvom det ikke var det, du spurgte om 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Sikke en dejlig besked at få – den gav lidt våde øjne <3
   Hvor er jeg glad for at høre at mine fertilitetsindlæg kan bruges og at du føler jeg er med til at gøre en forskel. Det er lige præcis dét der har været målet med at dele – ingen skal føle sig alene.
   Jeg er ked af at høre at I også må igennem fertilitetsmøllen, men hvor fantastisk med så mange æg! Ønsker jer alt det bedste – lykke til og babystøv i jeres retning (du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive hvis du har spørgsmål eller lignende) 🙂
   TAK for din besked <3 <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, de er så hyggelige, den slags kommentarsspor – og selvom vi jo ‘kender hinanden’, kan vi da godt lige ridse op, at vi er to søstre fra ‘90 og ‘86, der bor i Aalborg, som elsker kaffe, Harry Potter, familieliv og kold cava i solskin – og også har vi også fritidsblogget, siden vi var relativt få 😄
  Vi har læst lidt ustruktureret med gennem nogle år, fordi, vi er mest til hverdagssnak og sjove listeindlæg i blogland, og det finder vi jo bla. hos dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tusind tak for jeres kommentar – jeg er glad for at I læser med! 🙂
   Jeg er også vild med at følge med på jeres blog.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRAKLIP #37 OG UGENS PLANER