HUDPLEJE FRA PUDDERDÅSERNE

FRAKLIP #37 OG UGENS PLANER

Så er der igen lidt at grine af ;–) Fraklip fra den seneste tids outfit billeder. Jeg har mig en fridag i dag efter en weekend der har stået på arbejde. Dagen er startet stille og roligt ud med en hyggelig morgen sammen med Karla. Hun er nu kommet i dagpleje, da jeg har en masse praktiske ting jeg skal ordne i dag. Resten af ugens hverdage skal stå på arbejde, broderi, et par løbeture og julegaveindkøb. I weekenden har vi snakket lidt om at tage en tur til Aarhus lørdag formiddag og besøge Karlas oldemor. Det er længe siden vi har været der, så det er vidst på sin plads med et besøg. Om eftermiddagen skal vi hjem til Karlas farfar og se byens juletræ blive tændt. Søndag (1. december !!!) skal vi hjem til Karlas farmor og bedstefar sammen med resten af familien hvor den står på julehygge. Vi skal have lavet årets juledekorationer! Har I nogle gode planer for ugen?

Læs også: Fraklip #36 og lidt om ugens planer

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUDPLEJE FRA PUDDERDÅSERNE