GRØN GLIMMER, ET LEO SKØRT OG UGENS PLANER

PODCASTS DU SKAL HØRE #22

1. I EN DANSKERS BLODSPOR
De fleste husker helt sikkert sagen om den danske mand i Afrika, som havde afskårne klitorisser i sin fryser. En virkelig frygtelig sag. Igennem podcasten får man et stort indblik i hvem manden egentlig er og jeg kan fortælle at han i sandhed er det rene ondskab. Puha, det er barske løjer. En vildt spændende og skræmmende podcast!

2. BRITTAS BEDRAG
I denne podcast følger vi svindelsagen om Britta Nielsen. Retskorrespondent Trine Maria Ilsøe følger retsmøderne gang for gang, og i hvert afsnit tales der om hvad der er blevet sagt i hvert retsmøde. Det er ret spændende at følge med i.

3. MORD I EUROPA
En podcast der handler om fire forskellige mord der er begået i europa. Fire sager som sætter spørgsmålstegn ved hvor vi er på vej hen som europæisk samfund. En yderst interessant podcast, som er et lyt værd.

4. GENÅBNET
I denne podcast kigges der på aktuelle sager og på de største kriminalsager fra Danmark. Vi kommer med om bag sagerne i selskab med de journalister som har dækket sagerne. Super spændende!

Læs også: Podcasts du skal høre #21

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRØN GLIMMER, ET LEO SKØRT OG UGENS PLANER