ELSKER, ELSKER IKKE #10

GRØN GLIMMER, ET LEO SKØRT OG UGENS PLANER

Endnu en ny uge er skudt i gang efter en uge med arbejde, fri weekend og snot (ja, jeg har været ramt af forkølelse IGEN for hvad der føles som 30. gang i år). I dag skal jeg til læge, så håber en blodprøve kan give lidt svar på hvorfor jeg gang på gang bliver ramt af sygdom. Resten af ugen kommer til at stå på arbejde, rengøring (det trænger i den grad herhjemme), jeg skal også pynte til jul (juhuuuuu), brodere flere julekort og så vil jeg også gerne blive færdig med den pixihue jeg er ved at strikke til Karla. Jeg skal arbejde i weekenden, men efter fyraften lørdag skal vi til fødselsdag hos min niece som bliver 9 år i dag. Søndag har vi snakket om at tage ud og se på ny bil. Vi er ved at være ret trætte af vores lille Chevrolet Aveo – udelukkende pga. pladsen. Der blive ret trængt med autostol, barnevogn osv. Har I nogle spændende planer for ugen?

Læs også: Se min kjole, den er gul som solen 

4 kommentarer

 • Sikke en masse gode planer – særligt hyggeligt med julepynkten 🙂 Men øv med forkølelse. Håber at lægens ord kan give lidt afklaring 🙂
  God bedring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder til at du har en masse at se til! Og øv for din forkølelse – håber de finder ud af det ♥
  Min uge står også på lange arbejdsdage, og pynte op til Jul. I weekenden skal jeg egentlig bare slappe af og gøre klar til en uge i Århus 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak <3

   Dejligt med afslapning – og julepynt 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELSKER, ELSKER IKKE #10