FAMILIENS JULEDAGBOG

MASSER AF FLÆSER OG DAGENS PLANER

Et outfit fra en dag i efterårsferien hvor vi var i Frederikshavn for at shoppe og spise frokost. Kjolen købte jeg sidste sommer og er begyndt at bruge den ret meget. Her har jeg smidt en bordeauxfarvet strik over og pyntet håret lidt med et perlespænde. I kan finde masser af fine og billige perlespænder her.

Læs også: En (ny) blomstret kjole, de sidste barselsdage og mandagsplaner 

I dag har jeg fri efter en arbejdsweekend og fridagen skal bruges i det kreative hjørne. Jeg er i gang med at strikke en pixihue til Karla, og vil gerne strikke en mere i noget tykkere garn, så jeg skal lige et smut ned i byen og købe nyt garn. Jeg har også planer om at starte årets julekort produktion. Hvert år broderer jeg mine egne julekort og i år bliver ingen undtagelse. Jeg synes det er så hyggeligt.

4 kommentarer

 • Sikke et dejligt sæt 🙂
  Og det er så hyggeligt, at du laver dine egne julekort. Det er noget af det hyggeligste at modtage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker flæser. Gode farver til dig 🙂 Og så er kjolen jo nærmest to-i-en med en bluse over som nederdel. Godt gået 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak søde 🙂 Ja, det er smart når man kan bruge tøj på flere måder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAMILIENS JULEDAGBOG