HJEMMELAVEDE KOBBERBRYLLUP INVITATIONER

FAMILIENS JULEDAGBOG

Reklame

Nu er der ikke længe til vi går ind i julemåneden, en måned jeg ser frem til hvert år. Jeg elsker alt ved december, som for mig er indbegrebet af “hygge” – det er en tid og højtid jeg virkelig holder af. Julen er nemlig en tid hvor man kan få skabt en masse gode minder sammen med dem man har kær. Det er ikke altid lige let at huske alle stunder, men med en juledagbog er det nemt – og hyggeligt.
Familiens juledagbog er en dagbog hvor man selv kan nedskrive minder fra årets jul, og på den måde kan man altid se tilbage og mindes en glædelig jul. Familiens juledagbog koster 199,95 kr., og kan købes HER og forhandles også i fysiske butikker – I kan finde udvalget HER. Jeg synes det er så fin en idé og det bliver vildt hyggeligt at se tilbage på de sidste mange juleaftener når bogen bliver udfyldt år for år.

Jeg har nu udfyldt de første sider i bogen for julen 2018, dog havde jeg lidt svært ved at huske hvad vi alle fik i julegave ;–) Jeg glæder mig til at udfylde bogen for juleaften i år og de næste mange år. Synes I ikke det er lidt hyggeligt med sådan en juledagbog?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJEMMELAVEDE KOBBERBRYLLUP INVITATIONER