TRÅDLØSE HØRETELEFONER TIL LØBETUREN

HJEMMELAVEDE KOBBERBRYLLUP INVITATIONER

Min mor og papfar har snart kobberbrylllup, og i den anledning skal de holde en stor fest – for fejres, det skal det da! Jeg synes det er vildt at de allerede har været gift i 12,5 år – tiden flyver virkelig bare afsted. Min mor spurgte mig om jeg ville lave invitationerne – og det ville jeg selvfølgelig meget gerne. Jeg elsker at lave den slags kreativt arbejde og har tidligere både lavet invitationer til bryllup, navnefest og fødselsdage. Jeg bruger Photoshop og printer så ud på kraftigt papir. Næste gang jeg skal lave invitationer må blive når Karla fylder 2 år til marts. Jeg tænker at vi skal holde en “tema” fødselsdag til den tid, men hvad temaet bliver aner jeg ikke endnu.

Læs også: Hjemmelavede fødselsdags invitationer 
Læs også: Hjemmelavede navnefest invitationer

6 kommentarer

 • Tillykke med dem. Så flotte invitationer 🙂 Lyder hyggeligt med temafødselsdag. Nu giver du mig præstationsangst, haha. Du må lige lave et indlæg med idéer. Her er biler et hit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tusind tak 🙂 Haha, det var ikke meningen. Biler er også et godt tema 😛 Karla er mest interesseret i bondegårds dyr lige for tiden 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er de flotte 🙂
  Og stort stort tillykke til din mor og papfar 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin ebbesen

  Tak min pige de er rigtig flotte❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRÅDLØSE HØRETELEFONER TIL LØBETUREN