GLIMT FRA UGEN DER GIK #20

TRÅDLØSE HØRETELEFONER TIL LØBETUREN

Reklame // Høretelefonerne er modtaget i gave

Jeg har testet et par trådløse høretelefoner det sidste stykke tid og det er altså en smart opfindelse må jeg sige ;–) Jeg har altid løbet med et sæt helt almindelige høretelefoner med ledning i, og jeg har altid været irriteret over ledningen der er fløjet rundt og været i vejen – derfor er disse trådløse høretelefoner fra Anker helt perfekte til mig. De kan købes hos mobilcovers.dk, som har et stort udvalg af tilbehør til mobilen.

Udover at have vildt god lyd, så sidder de også rigtig godt i ørerne hvilket er en ting jeg måske var en smule skeptisk omkring, da jeg ofte synes at høretelefoner har det med at ryge ud af ørerne – særligt når man løber. De her bliver siddende solidt i ørerne og er ikke ubehagelige eller generende. De fungerer med bluetooth, er lette at betjene og så kan de holde helt op til 10 timer på en opladning. Høretelefonerne er desuden beskyttet med noget der hedder IPX7 SweatGuard Technology, som gør at de er rigtig gode til at afvise sved og vand, hvilket betyder at man kan træne i alt slags vejr og svede ubegrænset ;–)

Læs også: Løbemusik #1

2 kommentarer

 • Ida

  Jeg løber med ledning, hvilket ja, er så irriterende. Dine nye er smarte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja, det er virkelig rart at slippe for en ledning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA UGEN DER GIK #20